Środa, 21 lipca 2021 r.
godz. 8:00-9:00
Podobno jedna minuta przeżyta w Nowym Jorku dostarcza tyle wrażeń co jedna sekunda w Hongkongu. A to wszystko dlatego, że Hongkong jest niezwykły pod wieloma względami.
Nie dziwi więc, że plasuje się on w światowej czołówce rozmaitych rankingów, od najlepiej zorganizowanego metra po najskuteczniejszą służbę zdrowia.
Opowieść o tym wyjątkowym regionie będziemy kontynuować na kolejnym śniadaniu on-line: „Hongkong – jeden kraj, dwa systemy, część 2.”. Zapraszamy w środę 21 lipca w godzinach 8:00-9:00.
Dowiedzą się Państwo między innymi:
- dlaczego warto mieć Kartę Ośmiorniczkę
- z czym na Dalekim Wschodzie kojarzony jest tatuaż
- jakiej narodowości jest przysłowiowa „służąca Filipinka”
- gdzie w Hongkongu turyści robią najbardziej zachwycające zdjęcia
- jak „pachnący port” stał się „portem łzawiącym” podczas parasolkowej rewolucji
- jak rząd w Pekinie przyłącza Hongkong do chińskiej macierzy
Spotkanie poprowadzi pani Kamila Radzyńska – trenerka biznesu, specjalistka od komunikacji międzykulturowej, członkini SIETAR Polska, R&D Manager z doświadczeniem w handlu zagranicznym, romanistka, pasjonatka Dalekiego Wschodu, laureatka Konkursu wiedzy o Francji organizowanego przez radio PR III i France Inter.
Spotkanie odbędzie się w języku polskim.
W celu potwierdzenia obecności prosimy o kontakt:
Timea Balajcza, spotkania@balajcza.pl
tel.: +48 601 913 446
-
Zapisując się na webinar, zgadzasz się na przesłanie informacji marketingowych od BALAJCZA sp. z o.o. i przetwarzanie danych osobowych zgodnie z Polityką ochrony danych osobowych zamieszczoną na stronie balajcza.pl.
-
Informujemy, iż udział w „Śniadaniach online z BALAJCZA” oraz „Warsztatach online z BALAJCZA” jest tożsamy z wyrażeniem zgody na wykorzystanie i rozpowszechnienie przez organizatora, czyli BALAJCZA sp. z o.o. (KRS 0000659805), wizerunku osób uczestniczących w „Śniadaniach online z BALAJCZA” oraz „Warsztatach online z BALAJCZA”, przewidzianej w art. 81 Ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.